My sync isn't working

Errors or glitches on Pokemon Legends can be posted here. Please provide screenshots wherever possible.
Post Reply
ZenY27
Trainer
Trainer
Posts: 2
Joined: Sat Jun 01, 2019 11:52 am

My sync isn't working

Post by ZenY27 » Mon Dec 02, 2019 5:48 pm

I was utlizing the Abra Lvl 16 and Abra Lvl 3 with modest and jolly sync, and i captured a lot of pokemons, like pidgey[3], staryu[6], ratata[5], dratini[1]. And not of them comes with the nature of they abras. https://prnt.sc/q563lw https://prnt.sc/q5635u https://prnt.sc/q5662z https://prnt.sc/q566av
I'm really confused :(

User avatar
LoneWarrior
Trainer
Trainer
Posts: 764
Joined: Mon Mar 20, 2017 10:30 am
Location: Hiding, for the sake of peace.

Re: My sync isn't working

Post by LoneWarrior » Mon Dec 02, 2019 5:57 pm

Abra is required to be at the first slot / position in the team. In addition to that, there is a 50% chance of the caught Pokemon's ability to be same as Abra's. Its not really uncommon to be lucky 4-5 times in a row.
Items Guide | Force & Faint Switch explained
Forum Shop | Grayview Update Guide

~~~~~~~~

What the Caterpie calls the end of the world, the master calls a Butterfree.





User avatar
Zangetsu7
Trainer
Trainer
Posts: 71
Joined: Fri Apr 28, 2017 7:27 am

Re: My sync isn't working

Post by Zangetsu7 » Mon Dec 02, 2019 9:55 pm

Also if ur playing screen is on and u change team in another tab( put sync, or changing to different sync) , u are supposed to refresh ur playing screen before hunting.

Post Reply